1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2019 18:37

Νομίκεια 2019: Καλωσόρισμα με την συνέντευξη Τύπου

Με την συνέντευξη Τύπου στο κλειστό γυμναστήριο στη Σαντορίνη «ΔΑΠΠΟΣ» έγινε το πρώτο σερβίς στα Νομίκεια 2019. Στο πάνελ βρέθηκαν οι προπονητές και οι αρχηγοί του ΑΟ Θήρας, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Μαρκόπουλου.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν»

«Πέρυσι δεν έγιναν τα Νομίκεια και χαίρομαι που φέτος θα μπορέσω να το ζήσω. Σίγουρα τα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν σχέση με τα επίσημα, όμως αυτοί οι αγώνες απέναντι σε δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσουν πολύ για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι παίξουμε καλό βόλεϊ και να κυνηγήσουμε την κορυφή. Όσον αφορά στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Με τις αθλήτριες που έχω την χαρά να προπονώ, την διοίκηση που μας στηρίζει και τον κόσμο στο πλευρό μας είμαι πολύ αισιόδοξος».

Κυριάκος Καμπερίδης (Παναθηναϊκός ΑΟ): «Σταθερός κορμός για να διεκδικούμε τίτλους»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ Θήρας για την πρόσκληση. Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτή την τόσο οργανωμένη διοργάνωση. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και μακάρι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με την παρουσία του στο γήπεδο. Με την διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου έχουμε κάνει ένα νέο ξεκίνημα και προσπαθούμε να κτίσουμε μία ομάδα ισχυρή που θα κατακτά τίτλους. Φέτος προσελκύσαμε αρκετές Ελληνίδες αθλήτριες για να φτιάξουμε έναν δυνατό κορμό. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στο πρωτάθλημα και του χρόνου θα παλέψουμε για τίτλους».

Μίχαλ Μάσεκ (ΠΑΟΚ): «Μεγάλη και δύσκολη σεζόν μπροστά μας»

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση στη Σαντορίνη. Η σεζόν προβλέπεται μεγάλη και δύσκολη και αυτό το τουρνουά θα μας δείξει σε ποιο σημείο βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και την ομάδα του Μαρκόπουλου για το χθεσινό φιλικό που παίξαμε χθες. Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερο τουρνουά που θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Ομάδα με φιλοδοξίες το Μαρκόπουλο»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαντορίνη μαζί με την ομάδα μου το Μαρκόπουλο. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα και χαίρομαι που παίρνω μέρος σε ενα τέτοιο τουρνουά. Η ομάδα μου έχει πολλές φιλοδοξίες και μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν έρθω δεν ήξερα πολλά για το Ελληνικό Βόλεϊ, ήξερα κάποιες αθλήτριες όπως την Νικολέτα Κουτουξίδου που την είχα αθλήτρια στην Ιταλία. Για μένα είναι σημαντικό να μείνουμε στην κατηγορία από νωρίς και αυτό θα κυνηγήσουμε στην αρχή».

STnomikeia coaches


Ευαγγελία Μερτέκη (ΑΟ Θήρας): «Μακάρι να κατακτήσουμε τα Νομίκεια»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε ένα πολύ δυνατό τουρνουά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Καλώ τον κόσμο να έρθει να απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Καλωσορίζω όλες τις ομάδες στη Σαντορίνη, τρεις χρονιές είχα κατακτήσει τα Νομίκεια με τον Παναθηναϊκό, εύχομαι φέτος να χαμογελάσω με τον ΑΟ Θήρας».

Πένυ Ρόγκα (Παναθηναϊκός ΑΟ): «Τιμή μας που συμμετέχουμε στα Νομίκεια»

Είναι τιμή μας που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά θεσμό και ευχαριστούμε πολύ τη Σαντορίνη για την πρόσκληση. Εύχομαι να παικτεί όμορφο βόλεϊ, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο. Πάνω απ'όλα υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Εύα Χαντάβα (ΠΑΟΚ): «Να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε»

«Ευχαριστούμε την ομάδα της Σαντορίνης για την πρόσκληση. Είναι ένα τουρνουά ότι πρέπει για τις ομάδες μας για να δούμε τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε σκληρή προετοιμασία και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια. Συμμετέχουν δυνατές ομάδε και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες προσθήκες φέτος και με τρεις ξένες υψηλού επιπέδου και θα δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Εύχομαι καλά παιχνίδια αυτό το διήμερο».

Βιργινία Δικαιούλια (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Σεζόν πρόκληση»

«Εκ μέρους της ομάδας, θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟ Θήρας για την πρόσκληση. Ξεκινάμε με ένα τουρνουά με μεγάλο ενδιαφέρον, σε μία πρόκληση για το Μαρκόπουλο. Έχουμε πολλούς υποστηρικτές φέτος δίπλα μας και θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ