1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2019 01:15

Νιώπας, Παπαδημητρίου: «Με τους τραυματισμούς που είχαμε είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Νιώπας έμειναν με την πικρία που δε μπήκαν στην 4αδα αλλά η σεζόν τους βρήκε πρωταθλητές Ελλάδας και με μία δυνατή εμπειρία στους ΙΙ Παράκτιους στην Πάτρα όπου στον τελευταίο αγώνα έπαιξαν τραυματίες:

Ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου είπε: «Δυστυχώς o Δημήτρης έπαιζε με θλάση, αλλά είπαμε να τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Τραυματίσθηκα και εγώ, όχι τόσο σοβαρά, στον αγώνα με τους Γάλλους και δεν μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες μας, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε ευχαριστημένοι με την 5η θέση. Μας μένει η πικρία επειδή λόγω των ατυχιών με τους τραυματισμούς δεν δείξαμε όσα μπορούσαμε, αλλά και οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού».

Ο Δημήτρης Νιώπας δήλωσε: «Ημασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς. Νικήσαμε το Μονακό, θέλαμε κάτι καλύτερο με τη Γαλλία, που ούτως ή άλλως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παλέψαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε και κρατάμε την 5η θέση. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την ωραία διοργάνωση και καλή επιτυχία στα κορίτσια μας στο ταμπλό των γυναικών».\

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ