1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2019 14:42

Ολη η Τουρκία στο πλευρό της Εθνικής τους ομάδας γυναικών στην πρεμιέρα με την Ελλάδα

Κάποτε το επίπεδο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ ήταν ισοδύναμο με της Τουρκίας και οι αναμετρήσεις τους ήταν πάντα ντέρμπι.

Τα τελευταία 15 χρόνια οι Τούρκοι έχουν κάνει μία τεράστια και σοβαρή επένδυση στο βόλεϊ και ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Συγκαταλέγεται πλέον μέσα στις 4-6 κορυφαίες δυνάμεις του παγκοσμίου γυναικείου βόλεϊ. Δεν αναφερόμαστε στις εγκαταστάσεις, στις υποδομές και στην οργάνωση των εθνικών ομάδων.

Ενδεικτικό της δουλειάς που γίνεται και στα θέματα προβολής είναι και η φωτογραφία όπου κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από άλλα σπορ προβάλλουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με δηλώσεις τους υποστηρίζουν πως θα βρίσκονται και στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Η Τουρκία και ως διοργανώτρια του ενός ομίλου αλά και των τελικών έχει μεγάλες βλέψεις που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ειδικά για τον αποψινό αγώνα με την Εθνική Ελλάδας οι Τούρκοι έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω γοήτρου αλλά και της πρεμιέρας της διοργάνωσης.

Μεταξύ των αθλητών που συμμετείχαν στην καμπάνια ήταν ο δρομέας στα 100μ. και 200μ.  Ramil Guliyev, ο τενίστας Çağla Büyükakçay, παγκόσμιοι πρωταθλητές στην πυγμαχία και στην άρση βαρών, πολιτικοί αλλά και πολλές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ