1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2019 17:58

Ο Ναράνχο άφησε το Καρπενήσι και πάει για... πουρνάρια

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο βρίσκεται στην Γερμανία για να παρουσιαστεί από την γερμανική Πότσδαμ και να συντονίσει την προετοιμασία της.

Ο Ισπανός τεχνικός έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων την διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά δεν φρόντισε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα επαγγελματικά του συμφέροντα. Είναι κοινό μυστικό πως οι αμοιβές του είναι χαμηλές και είναι ελεύθερος να συνάψει συμφωνία με συλλόγους του εξωτερικού ωστόσο η πολυήμερη παραμονή του στην Γερμανία μαζί με τον στατιστικολόγο Ρικάρντο Μποϊέρι (ο οποίος θα μείνει εκεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη των προπονήσεων) αλλά και του γυμναστή Γιάννη Παρασχίδη δημιουργεί ερωτηματικά και το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι «προκλητική».

Ο Ναράνχο αποχώρησε την Κυριακή μετά το τελευταίο φιλικό με την Λευκορωσία στο Καρπενήσι και θα συναντήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας την Παρασκευή στην Ουγγαρία για το διεθνές τουρνουά.

Την εθνική γυναικών προπονεί ο Νίκος Μπουτσουρής, ενώ η διοίκηση της ΕΟΠΕ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο παραμονές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το παράδοξο είναι πως αυτές τις μέρες είχε προγραμματιστεί η επίσημη φωτογράφιση της εθνικής γυναικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά ο Ναράνχο όχι μόνο απουσιάζει αλλά βρίσκεται στην παρουσίαση της Πότσδαμ ανακοινώνοντας ο ίδιος την παρουσία του μέσω των social media του γερμανικού συλλόγου.

Αλλες εποχές ο Ναράνχο δεν θα είχε διανοηθεί όχι να πάρει πενθήμερη άδεια αλλά ούτε πεντάλεπτο διάλλειμμα για να πάει προς... νερού του.

Η απουσία του σίγουρα προαναγγέλει εξελίξεις μετά το τέλος του Ευρωπαϊκου αλλά αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και η ενότητα του Εθνικού συγκροτήματος πριν από την κορυφαία διοργάνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ