1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2019 13:42

Μαέστρος και τη νέα σεζόν στο «Σίτι» η Κατερίνα Βλάχου

Στην ομάδα της καρδιάς της, το Αιγάλεω θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Κατερίνα Βλάχου. Η 21χρονη (1.78) εξαιρετικά ταλαντούχα διεθνής πασαδόρος και αρχηγός του «Σίτι», ανανέωσε με την αθηναϊκή ομάδα και θα ηγηθεί των «μπλε» για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιγάλεω για την Κατερίνα Βλάχου που ειναι γεννημα-θρέμμα του συλλόγου και η οποία εχει κερδίσει όλους τους ατομικούς τίτλους της καλύτερης πασαδόρου στα final-4 της ΕΣΠΕΔΑ και στα πανελλήνια πρωταθλήματα που πήρε μέρος, αναφέρει:

«Η πασαδόροςτης καρδιάς μας, ανανέωσε για άλλη μια χρονιά θα βοηθήσει το Αιγάλεω να επιτύχει τους στόχους της στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η Κατερίνα θα μοιράσει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο και με το πάθος που την διακρίνει θα δώσει για άλλη μια αγωνιστική χρονιά την ψυχή της για την αγαπημένη της ομάδα ώστε να φτάσει όσο ψηλά γίνεται.

Μετά την υπογραφή της η Βλάχου δήλωσε :

"Παρέμεινα αλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των ομάδων που μου εκαναν αξιόλογες προτάσεις να ενταχθω στο ροστερ τους. Είναι τιμη για εμένα όλες οι προτάσεις που μου έγιναν. Ήμουν πάρα πολύ προβληματισμενη για το τι πρέπει να κάνω.

Αποφάσισα να παραμείνω και φέτος στο Αιγάλεω να γεμίσω εμπειρίες και να είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα.

Το Αιγάλεω είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της pre league.
Εύχομαι σε όλες τις συμπαίχτριες μου καινούριες και παλιές να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλες μαζί τον στόχο μας. "Κατερίνα σε ευχαριστούμε πολύ,

Σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ