Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2019 10:14

Η προπονητική καριέρα του Χριστοφιδέλη ξεκινάει από την Ανόρθωση

Από την Κύπρο θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το φιλέ και πλέον θα ακολουθήσει τον δρόμο του προπονητή.
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης θα μετακομίσει στην Κύπρο για να δουλέψει στην Ανόρθωση στα αναπτυξιακά τμήματα της και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε.

"Είναι το καλύτερο που είχα σκεφτεί για το ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας. Οι άνθρωποι στην Ανόρθωση μου έδωσαν ότι ζήτησα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα δουλέψω με μικρά παιδιά".

Σχετικά άρθρα

  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.
  • «Καθάρισε» την Ανόρθωση ο Ολυμπιακός και πέρασε τελικό με Ερ. Αστέρα
    Τη δεύτερη της νίκη σε δυο ματς πέτυχε η ομάδα του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0 σετ (25-20, 25-18, 25-19), της Ανόρθωσης, στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στην Κύπρο.
  • Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Δημήτρης Ποχάνης
    Την απόκτηση του 22χρονου (1μ99) Κύπριου διεθνή διαγώνιου, Δημήτρη Ποχάνη ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Με την απόκτηση του Ποχάνη, η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα δείχνει ότι εμπιστεύεται ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος μπορεί να τις προσφέρει λύσεις, στην φετινή της παρουσία στη Volleyleague
  • Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Χριστοφιδέλη
    Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τον Ολυμπιακό, λίγο πριν κλείσει τα 42 του χρόνια, φαίνεται ότι πήρε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος μάλιστα σκάφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στο βόλεϊ ως προπονητής.