1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2019 19:20

Η τιμή των αθλητών να αγωνίζονται στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ενθουσιασμένοι για την προοπτική να αγωνιστούν στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας εμφανίστηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν στο Olympia Masters.
Δημήτρης Χατζηνικολάου (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Ο καλύτερος ας κερδίσει»





«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία. Προσωπικά για μένα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο Masters της Αρχαίας Ολυμπίας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Εύχομαι το πνεύμα που… πηγάζει από τον αρχαιολογικό χώρο να μας βοηθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Ιάσονας Κανέλλος (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Χαρούμενος που φέτος μπορώ να παίζω στο OLYMPIA MASTERS»



«Λόγω τραυματισμού πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αρχαία Ολυμπία και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Η διοργάνωση είναι άρτια από όλες τις απόψεις και όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την Vapona και την Nissan Λάινας για την στήριξη».

Έλενα Μπάκα (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Τιμή μου να παίζω στην Αρχαία Ολυμπία»



«Είναι τιμή μου που επιστρέφω για να αγωνιστώ στο Masters στην Αρχαία Ολυμπία. Ευχαριστούμε τον Δήμο και όλους τους φορείς για την ευκαιρία που μας δίνεται να αγωνιστούμε στον τόπο γέννησης του αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον χορηγό μας, την εταιρεία Ήλιος, καθώς χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε σε αυτές τις διοργανώσεις».

Μαρία Κλέπκου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Ιστορικός τόπος η Αρχαία Ολυμπία»



«Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτόν τον ιστορικό τόπο. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που πραγματοποίησαν αυτή την διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρεία Ήλιος που στηρίζει την συμπαίκτριά μου και εμένα στα τουρνουά».

Νάντια Μαύρου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Περήφανη που εκπροσωπούμε την τοπική κοινωνία»



«Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπούμε με την Μαρία την τοπική ομάδα του Ολυμπιονίκη και της Αρχαίας Ολυμπίας. Χαίρομαι που οι αρμόδιοι φορείς συνεργάστηκαν και φέτος για να γίνει αυτή η διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εύχομαι να προσφέρουμε όμορφο θέαμα σε γεμάτες κερκίδες. Ευχαριστούμε τον ΑΟ Ολυμπιονίκη που μέσω της Ομοσπονδίας μας εμπιστεύτηκε την φετινή wild card και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε στο κυρίως ταμπλό. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας υποστήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια και είναι το Pantheon Espresso Bar στον Πύργο, την Taratsa Κουζίνα, Δια χειρός και Punto Ottico».

Μαρία Μαστοροπούλου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Καινούργιο για μένα το μπιτς βόλεϊ»



«Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τον Ολυμπιονική ως αρχηγός του. Είναι η πρώτη χρονιά που παίζω μπιτς βόλεϊ και είναι κάτι καινούργιο για μένα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ευχαριστούμε τους φορείς για την χορήγηση της wild card και μακάρι να γεμίσει ο κόσμος τις κερκίδες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ