1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2019 12:00

Ο Γιώργος Δεναξάς για την αποχώρηση από τον Απολλώνιο και το «Μίλων project»

Μετά από πέντε χρόνια στον Απολλώνιο, ο Γιώργος Δεναξάς αποχώρησε - όχι με τον καλύτερο τρόπο - από την ομάδα του Κερατσινίου. Ο Έλληνας τεχνικός έφυγε πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στις αναπτυξιακές κατηγορίες και μετά από λίγο καιρό συμφώνησε με την ομάδα του Μίλωνα.

Το volleynews.gr συνάντησε τον Γιώργο Δεναξά κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο Μάστερς του Αντιρρίου και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Απολλώνιο και για το... Μίλων project που ετοιμάζει μαζί με την διοίκηση της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Για την περσινή σεζόν στον Απολλώνιο και την αποχώρησή του:

«Η σεζόν με τον Απολλώνιο ήταν πετυχημένη. Κατέκτησε την 4η θέση στον Α' όμιλο της Α2 γυναικών, πήραμε το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ στις κορασίδες και στην Ελλάδα ο σύλλογος πήρε την τρίτη θέση. Ήταν γεμάτη σεζόν με πολλές επιτυχίες. Το ότι δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν πειράζει ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα φιλοσοφίας, αλλάξαμε στόχους και σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε "χωρίσει" με ποιο ωραίο τρόπο, αλλά αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό. Στεναχώρια σαφώς και υπάρχει γιατί με τον Απολλώνιο σε 5 χρόνια κατακτήσαμε 9 τίτλους. Δυνατές στιγμές, φιλίες και περιστατικά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και η ζωή συνεχίζεται».

Για τη νέα σελίδα στη καριέρα του στον Μίλωνα:

«Ο Μίλωνας είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ με τεράστια ιστορία. Ο κ. Ταρνατόρος έχει μία πολύ σοβαρή επένδυση και είναι δεδομένο ότι θα καρποφορήσει. Προσωπικά με κέρδισε το όραμα του συλλόγου και έχουμε στο μυαλό μας ένα κοινό πράγμα. Υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος μας είναι όμως και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Ο Μίλωνας έχει παράδοση στα αγόρια και πρέπει να γίνει το ίδιο και στα κορίτσια και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να το πετύχουμε. Η επιλογή του ρόστερ είναι αποκλειστικά επιλεγμένο από εμένα, πιστεύω πάρα πολύ στις αθλήτριες που επέλεξα και με πολύ δουλειά θα γίνει πολύ καλή ομάδα. Στον Μίλωνα θεωρώ ότι γίνεται μία προσπάθεια που μπορεί να πάει πάρα πολύ ψηλά, την οποία την αποκαλούμε Μίλων project».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ