1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2019 21:15

Παραμένει στον Άρη η Λαμπριάννα Πήττα

Με την πολύ εξελίξιμη και ταλαντούχα κεντρική, Λαμπριάνα Πήττα, ανανέωσε για άλλη μια σεζόν ο Άρης. Η 21 χρονη αθλήτρια (1μ84) και φοιτήτρια της Ιατρικής βρίσκεται στον Άρη για 13η χρονιά αφού ξεκίνησε το βόλεϊ μαζί με την αδελφή της από τις ακαδημίες των «κίτρινων» ενώ αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα από μικρότερη ηλικία.

Η ανακοίνωση του Άρη για Πήττα:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη κεντρικό, Λαμπριάννα Πήττα.Η Πήττα είναι γεννημένη στις 30/01/1998, προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα των κορασίδων και νεανίδων. Με τα αναπτυξιακά μας τμήματα έχει κατακτήσει δύο Πανελλήνια νεανίδων."

Η Λαμπριάννα Πήττα δήλωσε για την παραμονή της στον Άρη:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι στην ομάδα του Άρη ,από την οποία και ξεκίνησα .Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου .Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .Είμαι σίγουρη ότι με τον κόσμο δίπλα μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει "

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ