1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2019 13:39

Στα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν η Ρίγκαν Χουντ Σκοτ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη ανανέωση της συνεργασίας του με την 35 χρονη (1μ88) Αμερικανίδα ακραία και εξαιρετική Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, η οποία θα παραμείνει στο λιμάνι για ένα ακόμα χρόνο και βοήθησε σημαντικά στο περυσινό νταμπλ.

Πλέον οι ακραίες της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό έχει ως εξής: Σκοτ, Λαζάρεβιτς, Καλανταρίδου, Μιλεντίγιεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμένει την επόμενη σεζόν στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.»

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Σκοτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Πέρσι αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όχι μόνο στο γυναικείο βόλεϊ αλλά στα περισσότερα αθλήματα. Είναι πραγματικά τιμή για εμένα, να αποτελώ κι εγώ μέρος αυτής της φοβερής παράδοσης».

Σχετικά άρθρα

  • Ολυμπιακός: Πειραιώτισσα για ένα ακόμα χρόνο η Σκοτ
    Από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από περίπου ένα χρόνου η Αμερικανίδα ακραία Ρίγκαν Σκοτ είχε πει «έχει προαίσθημα πως θα ριζώσει στον Πειραιά». Το προαίσθημα που είχε επιβεβαίωθηκε καθώς μετά και την επιτυχημένη συνεργασία της σεζόν 2019-20 ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου της με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας. Η ανακοίνωση:
  • Τέλης Σωτήρχος: «Περήφανος που έβαλα το λιθαράκι μου στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού»
    Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν ξύπνησαν το απόγευμα της Κυριακής 10/11 στον Τέλη Σωτήρχο, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και να βραβεύσει την MVP της 3ης αγωνιστικής Σάσκια Χίπε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ