Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2019 18:27

Κοινή πορεία Παναθηναϊκού - Πελεκούδα και τη νέα σεζόν: «Θέλω το 14 του Πανταλέοντα»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με τον Παναγιώτη Πελεκούδα να είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει το συμβόλαιό του. Ο διεθνής κεντρικός θα φοράει την πράσινη φανέλα για δεύτερη συνεχή σεζόν και ο ίδιος τόνισε πως θέλει να μείνει μέχρι να σταματήσει το βόλεϊ ο Σωτήρης Πανταλέων, για να μπορεί να έχει το αγαπημένο του 14 στη πλάτη.
Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος κεντρικός θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι» και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής του Συλλόγου σε κορυφαίο επίπεδο.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Πελεκούδας τόνισε «Μετά από αρκετά χρόνια μένω σε μια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό οφείλεται στο δέσιμο που δημιουργήθηκε με την ομάδα , την διοίκηση και τον κόσμο από την πρώτη χρονιά.

Είναι τιμή για κάθε αθλητή να ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω να βοηθάω από την πλευρά μου στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Θέλω να μείνω για άλλα δύο χρόνια προκειμένου να πάρω το νούμερο 14 από τον Σωτήρη Πανταλέων όταν σταματήσει».