1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2019 16:04

Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος στη θέση του Μπαχράμη στον Γ.Σ.Κερατέας

Από το Λουτράκι και την Κόρινθο θα γίνει μόνιμος κάτοικος Κερατέας ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος.

Ο 40χρονος τεχνικός μετά από μία πλούσια αθλητική καριέρα ως αθλητής αλλά και με θητεία πλάι στον Βαγγέλη Περρόπουλο στον ΑΣΠ Κορίνθου στην Α1 γυναικών τη σεζόν 2018-19 έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Κερατέας Θανάση Ρέρρα για να αναλάβει προπονητής της γυναικείας ομάδας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Παράλληλα θα έχει την επίβλεψη και των ομάδων υποδομής μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Θεοδωρόπουλος έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στον ιστορικό Ποσειδώνα Λουτρακίου και αγωνίστηκε ακόμα σε Πετρούπολη, Ναυπηγεία, Κόρινθο, Παμβοχαϊκό, Νέα Πέραμο και Πανιώνιο.

Παράλληλα με την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Πεοσειδώνα και της Κορίνθου προσπαθεί να δημιουργήσει μία οργανωμένη προσπάθεια μπιτς βόλεϊ στην πανέμορφη πόλη του Λουτρακίου που αναμένεται να αναβαθμιστεί περισσότερο και με την προ ημερών συμφωνία για την κατασκευή σταθμού προαστιακού σιδηροδρόμου.

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της Κερατέας για την πρόταση και για την τιμή που μου έκανε να συνεργαστούμε. Γνωρίζω πως ο Γ.Σ.Κερατέας έχει ιστορία και παράδοση στο βόλεϊ και πως η ομάδα έφτασε έως εδώ έχοντας στον πάγκο της έναν σπουδαίο και αναγνωρισμένο προπονητή, όπως είναι ο Δημήτρης Μπαχράμης. Θα ξεκινήσουμε 1 Σεπτεμβρίου με σχεδιασμό και πρόγραμμα βασισμένο πάνω στην αξιοποίηση των παιδιών της Κερατέας, της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων. Μας περιμένει πολύ δουλειά και έχω ενέργεια για να πετύχουμε του στόχους της διοίκησης», είπε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ