1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2019 11:18

Avant Garde OPEN: 2Χ2 για Κλέπκου, Μπάκα και πρώτο χρυσό για Μιχελάκη, Μούχλια

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και μάλιστα συνεχόμενο πανηγύρισαν στα γήπεδα του Avant Garde Sports Club Μαρία Κλέπκου και Έλενα Μπάκα. Δυναμικά μπήκαν στην άμμο του φετινού σιρκουί και οι κάτοχοι δύο τουρνουά Masters το 2018 Γιώργος Μιχελάκης, Βασίλης Μούχλιας, οι οποίοι κατέκτησαν το Avant Garde OPEN.

Οι νεαρές αθλήτριες από την Θεσσαλονίκη βρισκόντουσαν στο νούμερο 2 του ταμπλό και έφθασαν χωρίς απώλεια σετ μέχρι την πρώτη θέση στο βάθρο. Στον τελικό επιβλήθηκαν της Σίσσυς Αποστολίδου και της Κλόι Κιμπλ με 2-0 (21-15, 21-08) σετ.

Στους άνδρες, οι Γιώργος Μιχελάκης και Βασίλης Μούχλιας, μετά τον χαμένο τελικό στο Avant Garde Men's Cup, επέστρεψαν δυναμικά στις εγκαταστάσεις στην Καρδία Θεσσαλονίκης και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά OPEN. Μιχελάκης και Μούχλιας απέκλεισαν στους ημιτελικούς στο τάι μπρέικ τους δις πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρη Νιώπα, Θοδωρή Παπαδημητρίου και για τελευταίο εμπόδιο είχαν τους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργο Τερζόγλου, τους οποίους και νίκησαν με ανατροπή 2-1 (21-18, 18-21, 15-11) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 25 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 22,5.

Όλα τα αποτέλεσμα των ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Πηγή φωτό: Matthew Miller

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ