1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2019 17:03

Για τρίτη χρονιά Αμαζόνα η Σοφία Γκιαούρη

Για τρίτη σεζόν η Σοφία Γκιαούρη ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα των Αμαζόνων και θα είναι παρούσα στην προσπάθεια του συλλόγου για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Για την έμπειρη 29χρονη λίμπερο που απετέλεσε την ήρεμη δύναμη στην  'αμυνα των Αμαζονων και η οποία έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Ν.Φ., Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Πανναξιακό, Ηλυσιακό, η διοίκηση των Αμαζόνων εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την αθλήτρια της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ Σοφία Γκιαούρη.

Η Σοφία τις δύο προηγούμενες χρονιές αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο της αμυντικήςλειτουργίας της ομάδας, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σταθερότητα σε άμυνα και υποδοχή και ως εκ τούτου τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα η παραμονή της, ευελπιστώντας σεμια αντίστοιχη παρουσία της, προς επίτευξη των στόχων μας στην Preleague.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την παραμονή της Σοφίας στην οικογένεια των Αμαζόνων καιτης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ