1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2019 00:18

Παραιτήθηκε ο Μάνος Μακρής: «Και με τα πολλά και με τα λίγα πάντα κοντά στην ΑΕΚ»

Την παραίτηση του από υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ υπέβαλε ο Μάνος Μακρής μετά την εκλογή της νέας διοίκησης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Μακρής μετά την δύσκολη αγωνιστική χρονιά αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε αποφάσισε να αποχωρήσει από τα κοινά του ΤΑΑ και της ανδρικής ομάδας που κατάφερε να μπει στα πλέι οφ αποφεύγοντας στις περιπέτειες.

Οπως ξεκαθάρισε ο Μακρής οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου είναι άριστες και πως η νέα διοίκηση πρέπει να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση για τη νέα φιλοσοφία και τους νέους στόχους.

Τόνισε πως ο ίδιος παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν βρήκε λύση στο γηπεδικό που αποτέλεσε και τη μεγάλη τροχοπέδη για την πορεία της ομάδας τη σεζόν 2017-18, ούτε μπορεί να βοηθήσει οικονομικά το τμήμα όπως έκανε στο παρελθόν όταν και από χορηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του ζητήθηκε να βοηθήσει και το ΤΑΑ.

«Και με τα πολλά και με τα λίγα ήμουν και θα είμαι κοντά στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί στην ΑΕΚ που γνωρίζουν το βόλεϊ και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα. Προέχει η υγεία μας και η καλή διάθεση σε ότι κάνουμε», σχολίασε στο volleynews.gr και υποσχέθηκε να παραχωρήσει μία συνέντευξη μέσα από την οποία θα ευχαριστήσει τον κόσμο, την διοίκηση και τους παίκτες για την συνεργασία που είχαν όλα τα χρόνια.

 

Στη φωτογραφία με τον Φαρχάντ Σαλαφζούν κατά την άφιξη του Ιρανού πασαδόρου στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ