1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2019 21:02

Ο τραυματίας Θανάσης Πρωτοψάλτης στο πλευρό της Εθνικής

O Θανάσης Πρωτοψάλτης που πριν από δύο μέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το σύλλογο του στην Γερμανία, έδωσε το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής μας στο Ρέντη.

Ο Πρωτοψάλτης αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού στο γόνατο και στον αστράγαλο και εκτός συγλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στα ματς του Ευρωπαϊκού Λιγκ, ώστε να προφυλαχθεί και να είναι έτοιμος στα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Κάθε αθλητής θέλει να ζει το κλίμα της Εθνικής ομάδας. Όλοι όσοι κληθήκαμε είμαστε εδώ και ξεκινάει για εμάς ένα όμορφο καλοκαίρι. Έχω κάποια θέματα τραυματισμών, όμως θα ενταχθώ κανονικά στην Εθνική ομάδα. Ανάλογα με τις θεραπείες θα δούμε που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Είναι μία ευκαιρία για εμάς το ευρωπαϊκό, καθώς θα παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ζούμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Εθνική ομάδα και δεν σκέφτομαι ακόμα το μέλλον μου σε σύλλογο.

Στόχος μου είναι να είμαι στο εξωτερικό, εννοείται όμως πως δεν θα πω όχι σε κάτι εξίσου καλό. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ