1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2019 16:33

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ η Ιωάννα Πολυνοπούλου

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε η Ιωάννα Πολυνοπούλου. Η νεαρή κεντρική που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νέας Γενεάς στην Α2, συμφώνησε σήμερα το πρωί με τον Δικέφαλο και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο. Σε λίγο αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου τη σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους Μακεδόνες Αξιού και ζήτησε πέρυσι το καλοκαίρι την ελευθερία της. Λύση με τους Μακεδόνες δεν είχε βρεθεί και η αθλήτρια οδηγήθηκε στο ΑΣΕΑΔ για να μπορέσει να αγωνιστεί με την Νέα Γενεά. Η Πολυνοπούλου πέρυσι ήταν και στις κλήσεις του Γκιγιέρμο Ναράνχο στην Εθνική γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη της Πολυνοπούλου συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Ήδη έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο της Χαντάβα, της Κωνσταντινίδου και της Κλέπκου, ενώ έχει αποκτηθεί η λίμπερο Μαρία Μυρίδου. Την ίδια ώρα που ακόμα δεν υπάρχει προπονητής στον Δικέφαλο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Μπουτσορή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ