1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 13:33

Eρχεται νέο... έμφραγμα στο ταμείο της ΕΟΠΕ

Για την έλευση ένος νέου κύματος κατάσχεσης προετοιμάζεται η διοίκηση της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης μόνο που αυτή τη φορά όσοι γνωρίζουν την υπόθεση δε μιλούν για απλό... κύμα αλλά για... τσουνάμι που θα βάλει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της ΕΟΠΕ.

Η διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου ήταν ενήμερη για το συγκεκριμένο χρέος όπως και για όλες της οφειλές της ομοσπονδίας προς πιστωτές μετά τους σχετικούς ελέγχους που έχουν γίνει.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη εταιρεία στο παρελθόν δεν είχε κινηθεί επιθετικά στις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΟΠΕ εκτιμήθηκε πως δεν θα προκύψει πρόβλημα στις όποιες διεκδικήσεις υπάρξουν στο μέλλον.

Από τη στιγμή όμως που οι υπεύθυνοι της εταιρείας έμαθαν πως η διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου αποληρώνει με συνέπεια τους διακανονισμούς που ήδη έχει κάνει με άλλους πιστωτές μπήκε δυναμικά για να διεκδικήσει τα χρήματα της απειλώντας την ΕΟΠΕ ακόμα και με κατάσχεση.

Η υπόθεση αυτή, είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι στην υπομονή που έχει κάνει η διοίκηση Καραμπέτσου.

Μετά το φάιναλ-4 του κυπέλλου στην Ιεράπετρα ή μετά το Πάσχα θα προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για να γίνουν ανακοινώσεις εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ ο οποίος βλέπει πως οι αμαρτίες του παρελθόντως ξεπροβάλλουν σαν τη Λερναία Υδρα και απειλούν να μπλοκάρουν πάλι το ταμείο της ομοσπονδίας σε μία περίοδο που ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος στις Εθνικές ομάδες ενόψει και της συμμετοχής τους στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ