Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2019 12:35

Καλμαζίδης και Γκάετς για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Αποφασισμένη να φτιάξει ομάδα που θα κάνει την υπέρβαση τη νέα σεζόν στη Volley League γυναικών είναι η διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
 
«Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ», είχε πει πριν λίγες ημέρες ο χορηγός της ομάδας Κώστας Αμοιρίδης και όπως φαίνεται έχει περάσει στην υλοποίηση των πλάνων του. Κομβικό σημείο θα είναι η πρόσληψη προπονητή καθώς ο Αμοιρίδης είναι αποφασισμένος να κάνει την διαφορά και ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές με δύο κορυφαίους τεχνικούς.

Πιθανή επιστροφή του Καλμαζίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνοσπόρ» η πρώτη περίπτωση είναι του Γιάννη Καλμαζίδη που είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ από την θητεία του στην ανδρική ομάδα. Μάλιστα έχει κατακτήσει τα δύο πρώτα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ το 2015 και το 2016.

Εφέτος βρίσκεται στο Λίβανο και μάλιστα προχθές κατέκτησε τη νίκη στον πρώτο τελικό με τη Σπίντμπολ Τσέκα για το πρωτάθλημα ανδρών. Έχει θητεύσει στην Εθνική βόλεϊ γυναικών.

Ο Ζόραν Γκάετς στη Θεσσαλονίκη

Η δεύτερη περίπτωση είναι του χρυσού Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ με την εθνική ανδρών της Γιουγκοσλαβίας Ζόραν Γκάετς. Ο Σέρβος τα τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενος του προέδρου του ΣΕΠΠΕ (συνδέσμου προπονητών πετοσφαίρισης) Κώστα Χαριτωνίδη και φέρεται να έκανε διερευνητική συνάντηση με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Ο Γκάες που στο παρελθόν ήταν προπονητής των ανδρικών ομάδων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Ορεστιάδας είναι και πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης.

Οι εξελίξεις αναμένονται πριν από το Πάσχα καθώς ο σχεδιασμός και οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να γίνουν νωρίς. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα μπει δυνατά και από την πρώτη του παρουσία στην κατηγορία θα έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή.

Πηγή: ethnos.gr