Εκτυπώστε τη σελίδα
14-04-2019 18:43

Ελπίδα Αμπελοκήπων: Η ιστορία των πρωταθλητών! (vid)

«Μεθυσμένη πολιτεία» μοιάζει η ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων μετά την άνοδο στην Volley League. Με την επιμέλεια του δημοσιογράφου Ζαχαρία Νικολαΐδη δείτε το υπέροχο βίντεο με την ιστορική άνοδο των «πρασίνων» στην επαγγελματική κατηγορία.

 Το εντυπωσιακό είναι πως η Ελπίδα Αμπελοκήπων μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο την... παραμονή και κατέκτησε τον τίτλο στον Β΄όμιλο σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών. Αν μάλιστα δεν είχε γίνει και η ήττα από το Νέστωρα ίσως να κατακτούσε τον τίτλο και αήττητη!

Η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ και προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης πήρε την ομάδα από τον Γιώργο Καραβιδόπουλο και έδωσε την ώθηση για τη μεγάλη υπέρβαση, ενώ ρόλο κλειδί είχε και ο έμπειρος Κώστας Γκιρτζίκης ο οποίος «γέμισε» τα αποδυτήρια και είχε καταλυτική παρουσία και στα κρίσιμα ματς.

Η μεγάλη ψυχή του συλλόγου στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών είναι ο Άκης Ιακωβίδης ο οποίος είναι τεχνικός δευθυνθτής και υπεύθυνος των ανδρών ο παλιός βολεϊμπολίστας του Δημόκριτου Γιώργος Κασαπίδης.

 

Ιστορική άνοδο στη Volley League για την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Γιώργος Γεωργιάδης: «Η Ελπίδα είναι ομάδα οικογένεια, συγχαρητήρια σε όλους»

Media