1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2019 00:56

Ο απολογισμός του Μπράνκο Γκάιτς και η αναφορά στη διαιτησία

Η σεζόν για τον ΑΟ Θήρας ολοκληρώθηκε, με τον Μπράνκο Γκάιτς να κάνει τον μίνι απολογισμό της χρονιάς και αναφέρθηκε στον τελευταίο ημιτελικό με τον Πανναξιακό και για την διαιτησία των Βουδούρη, Νικολόπουλου.
«Η σεζόν ολοκληρώθηκε κάπως άσχημα για εμάς αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό θεωρώ πως κάναμε καλή σεζόν με την 5η θέση στο Challenge Cup, την παρουσία μας στον τελικό του κυπέλλου και στο πρωτάθλημα καταλήξαμε στη 3η θέση. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τους αγώνες που έπαιξαν αυτή την εβδομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θεωρώ πως σήμερα οι διαιτητές του αγώνα δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση για το επίπεδο και την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν θέλω να πω κάτι για τους επόπτες, όμως οι διαιτητές σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαν την συγκέντρωση να δώσουν την σωστή απόφαση. Θέλω να συγχαρώ όλες τις αθλήτριές μου, το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο μας για τη φετινή σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ