1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2019 23:21

Γιούρι Φιλίποφ: Η ευχή του για νταμπλ και το ποστάρισμα του Σαββίδη

Εκανε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από την Ρωσία στην Ελλάδα για να βρεθεί εγκαίρως στην θέση του και έτυχε θερμής υποδοχής στο «Παλατάκι». Ο Γιούρι Φιλίποφ στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή και ευχήθηκε να κατακτήσει το νταμπλ:

 

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου αλλά και στον κόσμο. Αυτό έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Ευχαριστώ τα παιδιά που αγωνίστηκαν με μεγαλο πάθος. Ο καθένας έπαιξε για τον άλλον, για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, ήμασταν με την πλάτη στο τοίχο σήμερα. Ήταν σαν ένα παιχνίδι καθοριστικό για την χρονιά. Αν χάναμε θα ήταν αποτυχημένη η χρονιά. Με τη νίκη απλά πετύχαμε μία μεγάλη νίκη μέχρι να φτάσουμε στο τέλος που είναι η κατάκτηση του νταμπλ» σημείωσε αρχικά.

Για τη συνύπαρξη του στην ομάδα, με τον γιο του:  «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό. Ο Ντίμα είναι ο πασαδόρος της Εθνικής και δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς. Εγώ βλέπω ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους πασαδόρους στην Ελλάδα. Είναι πλεονέκτημα για τον κάθε προπονητή να έχει τέτοιο παίκτη».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Να σας πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ γιατί δεν είχα χρόνο. Εχω να κοιμηθώ τρεις ημέρες από τα ταξίδια».

Στο μεταξύ ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμα του μία φωτογραφία του Γιούρι Φιλίποφ με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ