1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2019 18:28

Ψηφίστε τον βολεϊμπολίστα Μιράν Τσαλικιάν στον παγκόσμιο διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης

Ο Μιράν Τσαλικιάν δεν χρειάζεται συστάσεις για τους παλαιότερους αλλά για τους νεότερους τους ενημερώνουμε πως πρόκειται για έναν ρομαντικό βολεϊμπολίστα που μαζί με τον αδελφό του Ατάμ έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα γήπεδα και πρόσφατα κατέκτησαν την πρώτη θέση σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ της ΕΣΑΠ. Είναι αρμενικής καταγωγής με προσφορά φυσικά στην ιστορική ομάδα της Αρμενικής.

Παράλληλα είναι και μουσικός και έχει γράψει το τραγούδι στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά το οποίο είχε ακουστεί πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2013.

Ο Μιράν εδώ και καιρό έχει ανοίξει τα φτερά του στο διεθνή μουσικό χώρο δημιουργώντας σπουδαίες μουσικές συνθέσεις. Μία από αυτές - το έργο Gunther Schule - μπήκε υποψήφια σε παγκόσμιο διεθνή διαγωνισμό που γίνεται στην Γερμανία. Το volleynews.gr αισθάνεται την υποχρέωση να προβάλει το έργο του και την προσπάθεια του. Σε όσους αρέσει το μουσικό κομμάτι μπορεί να ψηφίζει για να βοηθήσει τον Μιράν. 

Οι νικητές που θα προκύψουν θα είναι 5 απτό κοινό και 5 από την κριτική επιτροπή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψηφίσεται τα 5 αστέρια και να γράψετε το e-mail σας μέσα από το οποίο θα επιβεβαιωθεί η ψήφο σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε η να ακούσετε τη μουσική σύνθεση του δικού μας ανθρώπου που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι αξιέπαινος.

Καλή επιτυχία Μιράν!

Μπείτε στον διαγωνισμό: ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ