1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2019 21:11

Συγκινητικό μήνυμα του Γιούρι Φιλίποφ για Θανάση Γιαννακόπουλο με μικρό Ντίμα!

Ο Γιούρι Φιλίποφ ταύτισε το όνομα του με τα δύο πρωταθλήματα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού το 1995 και το 1996 αλλά και γενικά με την ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού την δεκαετία του ΄90. Μόλις πληροφοφρήθηκε τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον εκλιπόντα και άνιξε και σχετικά status στο facebook...

 

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Θα θυμόμαστε για πάντα εγω και η οικογένεια μου τα φανταστικά χρόνια που πέρασα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Σας ευχαριστούμε για όλα»,

έγραψε στο facebook ο θρυλικός «Γιουράκος» δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της ομάδας του 1998 όπου ο Γιούρι εικονίζεται με το Νο3 και μπροστά από τον Σωτήρη Πανταλέων είναι ο σημερινός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ!

Μάλιστα προπονητής εκείνης της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης με συνεργάτες τον Ματθαίο Φορτούνα και το Νώντα Μπάιμπο. Εικονίζονται όρθιοι από αριστερά οι Τριανταφυλλίδης, Σάββας Κοβάτσεφ, Ρήγας, Φιλίποφ, Χατζηαντωνίου, Φορτούνας, Μπάιμπος και αριστέρα από κάτω οι Σιδηρόπουλος, Πανταλέων (ο μικρός τότε Ντίμα Φιλίποφ), Ανδρεόπουλος Ζακινθυνός.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ