1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2019 18:56

Τελικός για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με την ΑΕ Κομοτηνής

Την πρώτη της ήττα μετά από ενάμιση μήνα αναζητά η ΑΕΚ στο Μετς κόντρα στην Κομοτηνή. Η ομάδα της Θράκης έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή είναι επί της «Ενωσης».

Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει από τις 8 Δεκεμβρίου και το 3-2 επί του Εθνικού στο Μετς. Βρίσκεται στην προ τελευταία θέση με 10 βαθμούς, έναντι 5 της Κομοτηνής που είναι στην τελευταία θέση και έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή επί της ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τις δύο ήττες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός αποστολής είναι ο Γιώργος Τζιουμάκας που έχει πάθει θλάση στο γαστροκνήμιο.

Η διοίκηση του ΤΑΑ παραχώρησε γεύμα στους αθλητές την Πέμπτη 7 του μήνα θέλοντας να δείξει την υποστήριξη της στον προπονητή Σωτήρη Δρίκο αλλά και στους αθλητές στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Δρίκος είπε: «Είμαστε σε μία δύσκολη φάση και χρόνος δεν υπάρχει. Προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας, στη νοοτροπία μας αλλά και στην οργάνωση. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες για την ΑΕΚ. Η Κομοτηνή είναι ανανεωμένη και ενισχυμένη αλλά όλα εξαρτώνται από το δικό μας παιχνίδι».

Η Κομοτηνή ταξιδεύει στην Αθήνα με τον Θάνο Μαρούλη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στο ισχύο. Η Κομοτηνή έχει στραμένο το ενδιαφέρον της στους αγώνες των πλέι άουτ ενώ τη μοναδική νίκη της την έχει πέτυχει απέναντι στην «Ενωση».

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Δεν έχει σχέση αυτός ο αγώνας με το ματς του Α΄γύρου. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ ίσως βλέπει τον αγώνα σαν τελικό αλλά για μας δεν είναι. Κάνουμε προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι άουτ μετά από δύο μήνες. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε μία εμφάνιση όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Αν το καταφέρουμε όλα ειναι πιθανά». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ