1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2019 18:46

Ο Ολυμπιακός με το Ηρακλή για το σερί και τα θύματα της Θύρας 7

Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Από τον γηραιό είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κλίντι.

Ο Ολυμπιακός ήδη μετράει 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα και 42-0 συνολικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

O προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: 

«Αύριο επιστρέφουμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηρακλή ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα απόδοσης και για αυτό το λόγο σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη για να τιμήσουμε τους φιλάθλους μας που μας άφησαν το 1981. Τους φιλάθλους που είναι η ψυχή του συλλόγου, και είναι στον ουρανό για να μας προστατεύουν. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και η ομάδα μας θα δώσει όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά της για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι». 

Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κλίντι Ρίου λόγω προβλήματος στη μέση. Ο «γηραιός» με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Συνεχίζεται η σειρά των δύσκολων αγώνων για την ομάδα μου αλλά είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας αλλά κι εμείς έχουμε τα πλάνα μας αλλά και πολλές δυνατότητες για να κάνουμε καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση. Η ομάδα μου είναι σαφώς βελτιωμένη και οι προοπτικές που δημιουργούνται για να βρεθούμε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου μας κάνει να παίζουμε πιο ελεύθερα».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019

Γυμναστήριο Μιχ.Παρασκευόπουλος Αλεξανδρούπολη 16.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Τονονίδης, Βασιλάκη, Γραμματεία: Σκλαρλατούδη 

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 17.00: Α.Ε.Κ. - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Ρουσάκης, Επόπτες: Βαρατάσης, Γεωργιάδης Σ. Γραμματεία: Μπίτσικα

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (ΕRT Play)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Ειρήνη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαθανασίου, Πετρόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019   Γυμναστήριο Ζηρίνειο 17.30: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός (ΕΡΤ2)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λεμονιά Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Νικάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ρεπό ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ