1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2019 14:12

Οι «θρυλικές» Έλενα Νίκολιτς και Μπαχάρ Μερτ για την κλήρωση του Ευρωβόλεϊ με την Ελλάδα

Οι σπουδαίες αθλήτριες Έλενα Νίκολιτς από τη Σερβία και η Μπαχάρ Μερτ από τη Τουρκία ήταν δύο από τις υψηλές παρουσίες της κλήρωσης του Ευρωβόλεϊ γυναικών στη Κωνσταντινούπολη. 
Οι δύο αθλήτριες μίλησαν στο σάιτ της Ε.Ο.ΠΕ. και αναφέρθηκαν στον Α' όμιλο που αμφότερες θα τεθούν αντιμέτωπες με την Ελλάδα.

«Δεν είναι καθόλου εύκολος όμιλος για την Ελλάδα αλλά και για τις άλλες ομάδες. Η Εθνική σας ανεβαίνει επίπεδο κάθε χρόνο και σίγουρα θα παίξει πολύ δυνατά κόντρα στα φαβορί, όπως η Τουρκία και η Σερβία και μαζί με τις άλλες ομάδες θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σερβία και Τουρκία έχουν ταλαντούχες αθλήτριες και παίζουν χρόνια μαζί, με την Τουρκία να έχει μικρό προβάδισμα για τη πρώτη θέση λόγω έδρας».

Τι γνωρίζει για την Ελλάδα: «Έχω παίξει αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν καλές αθλήτριες, ενώ αρκετές παίζουν και στο εξωτερικό με καλή καριέρα. Είδα το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο και όλοι θα πρέπει να σέβονται την ομάδα σας» δήλωσε η Έλενα Νίκολιτς.

Η πρώην πασαδόρος της Τουρκίας και νυν υπεύθυνη αναπτυξης στην Τουρκική Ομοσπονδία Μπαχάρ Μερτ είπε:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Τουρκία έχει θέσει στόχο να φθάσει ως το τέλος της και πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να νικήσει δυνατές ομάδες στο ξεκίνημα και να βρει τον ρυθμό της. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και τις σεβόμαστε όλες, όμως δεν πρέπει να ξεχνούν ότι και η Τουρκία είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο όμιλός μας είναι με ομάδες των Βαλκανίων και είμαστε όλη μία οικογένεια. Όλες οι χώρες που θα παίξουν στην Άγκυρα είναι φίλοι μας και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση. Η Ελλάδα έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, έχει ενθουσιασμό με νεαρές και έμπειρες αθλήτριες που διψούν για διάκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ