1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2019 22:09

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Στην αναζήτηση για ξένο»

Το σερβίς του Ολυμπιακού στο φινάλε του τρίτου σετ και στην αρχή του τέταρτου έκαναν την διαφορά στο ντέρμπι, όπως δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκονται στην αναζήτηση ξένου ακραίου.
«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του 3ου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωμα του 3ου σετ και στο 4ο το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ηταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το άνοιγμα στο σκορ. Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του 3ου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του. Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από την διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Στα τρία πρώτα σετ δείξαμε μαχητικότητα κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα που έχεις πολλές λύσεις. Ημασταν πολύ κοντά και πολύ μακριά για το 2-2 σετ που θα μας οδηγούσε στο τάι μπρέικ. Οταν θέλεις να σπάσεις το αήττητο του πρωτοπόρου και μάλιστα στην έδρα του πρέπει να πιάσεις το 100% σε όλο τον αγώνα και εμεις για τρία σετ παίξαμε στο 95%. Ηταν πάντως μία πολύ καλή εμφάνιση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ