1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2019 15:36

Εβελίνα Θαλασσινού: «Όσο πιο ψηλά γίνεται με την... οικογένεια μου τον Πορφύρα» (video)

Γέννημα θρέμμα του Πορφύρα, η Εβελίνα Θαλασσινού, τη φετινή σεζόν έχει κάνει το βήμα παραπάνω στη Volleyleague γυναικών.
Η 23χρονη ακραία με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 10 χρονών και στην 13η χρονιά με τον Πορφύρα είναι η τρίτη σκόρερ της ομάδας της Φρεαττύδας και ξεχωρίζει στη μεγάλη κατηγορία με τις εμφανίσεις της.

Το volleynews.gr μίλησε με την Εβελίνα Θαλασσινού μετά τη νίκη - μισή παραμονή απέναντι στο Μαρκόπουλο, με την νεαρή ακραία να αναφέρεται στη φετινή σεζόν με τον Πορφύρα, για το ξεκίνημά της στο βόλεϊ αλλά και για το μέλλον της στη σάλα.

thalassinou1Για το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο: «Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά, ελέγξαμε τα λάθη και φθάσαμε στο τελικό 3-1».

Πως ξεκίνησε το βόλεϊ: «Όταν ήμουν μικρή είχα αλλάξει πολλές δραστηριότητες και επέλεξα να παίξω βόλεϊ. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν το ήθελα, αλλά με τον καιρο αφού έβλεπα ότι το έχω λίγο το συνέχισα. Δεν άλλαξα ομάδα από επιλογή. Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι οικογενειακό και όλοι τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Θέλω να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Όσο με παίρνει να το... τραβήξω θα το κάνω».

Για τις φετινές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Μέχρι στιγμής η σεζόν έχει πάει πολύ καλά για μένα, δεν θέλω και να το... γρουσουζέψω. Κάνω καλές προπονήσεις, κάνω τα βάρη μου και έχω πολύ καλό τιμ γενικότερα δίπλα μου και με στηρίζει».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ