1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2019 16:05

ΕΣΠΑΑΑ και ΕΟΠΕ να πάρουν θέση στις ανώνυμες επιθέσεις

Η μία μετά την άλλη οι τοπικές Ενώσεις του ελληνικού βόλεϊ συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών για τις προκρίσεις τους στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 



Υπάρχει βέβαια και η ΕΣΠΑΑΑ που από χθες (9/1 και την ώρα που αγωνίζονταν οι Εθνικές ομάδες για τα προκριματικά των Euro) έχει στην πρώτη σελίδα του σάιτ της την ανακοίνωση κατά του volleynews.gr.

Θα έπρεπε να δημοσιοποιήσουν και την απάντηση του volleynews.gr ή τουλάχιστον το δημοσίευμα το οποίο «προκάλεσε» την υβριστική, προσβλητική, συκοφαντική και ανώνυμη απάντηση κατά της ιστοσελίδας μας.

Πάνω απ΄ όλα θα έπρεπε να έχουν πρώτο θέμα στο σάιτ της ΕΣΠΑΑΑ τις προκρίσεις των Εθνικών ομάδων αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Το volleynews.gr με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες του, στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές και στον κόσμο του βόλεϊ παραδέχεται δημόσια πως ήταν ατυχής ο τίτλος «Σημαία Παναμά η ΕΣΠΑΑΑ» και το πράττουμε για να αποδείξουμε πως τα όσα γράφουμε καθημερινά δεν έχουν ίχνος μεροληψίας.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Η μόνη πρόθεση και ο μόνος σκόπος μας είναι η προβολή των γεγονότων εντός γηπέδων και ενίοτε η κριτική των κακώς κειμένων.

Οι αναγνώστες μας και μας γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται καλύτερα απ΄ όλους πως ο τίτλος επιλέχθηκε για να δώσει έμφαση στο σφάλμα της ΕΣΠΑΑΑ να διοργανώσει το κύπελλο της παράλληλα με τον αγώνα φίεστα της Εθνικής βόλεϊ ανδρών στο Ρέντη. Σε κάθε περίπτωση ζητούμε συγγνώμη για τον τίτλο του άθρου και μόνο με την υπόνοια ότι άθελα μας προκαλέσαμε υποβάθμιση των εθελοντικών δημοσιογραφικών υπηρεσιών μας στο volleynews.gr.

Ωστόσο, τονίζουμε πως θα υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας έναντι ανωνύμων, υβριστικών και προσβλητικών ανακοινώσεων που πλήττουν εμάς προσωπικά αλλά και τον χώρο του βόλεϊ.

Οι υβριστές μέσα από το βρώμικο, παράνομο και φασιστικό blog «Δίκη του Βόλεϊ» με την βοήθεια των ελληνικών Αρχών θα αποκαλυφθούν, και θα δημοσιοποιηθούν. Aλλωστε είναι δικαίωμα όλων των πολιτών να γνωρίζουν ποιος μας ενημερώνει και στη χειρότερη ποιος μας υβρίζει.

Δεσμευόμαστε να λογοδοτήσουν άμεσα στην δικαιοσύνη για τις παράνομες πρακτικές που χρησιμοποιούν, για την συστηματική παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτων, για επιθετικές, υβριστικές, και προσβλητικές συμπεριφορές και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.Θα λογοδοτήσουν επίσης όσοι κινούνται στην ανωνυμία και δηλητηριάζουν το άθλημα με ψεύτικες ειδήσεις, προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και ειδικά τα παραβατικά και σκοτεινά μυαλά που δεν έχουν θέση σε κανένα άθλημα και σε καμία κοινωνία. Εμείς έχουμε όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση και κάθε μέσα είμαστε σε όλα τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο και στην κριτική. Το vollenews.gr είναι κεκτημένο του βόλεϊ και ανοικτό σε όλους τους συλλόγους, τους παράγοντες και στους αθλητές. Το έχουμε αποδείξει και ο κόσμος το γνωρίζει.

Η διοίκηση της ΕΣΠΑΑΑ θα λογοδοτήσει επίσης για την ανώνυμη ανακοίνωση της με στοχευμένους χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές προσωπικές και αντιεπαγγελματικές αναφορές κατά του volleynews.gr και του επαγγελματία δημοσιογράφου μέλους της ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου. Μάλιστα πολλοί χαρακτηρισμοί που αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΑ αναπαρήχθησαν νωρίτερα από το βρώμικο, παράνομο και φασιστικό blog «Δίκη του Βόλεϊ».

Επίσης καλούμε δημόσια τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ να τοποθετηθούν άμεσα για το εάν εγκρίνουν και προσυπογράφουν την ανακοίνωση της Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου με την διαβάθμιση «Δελτίο Τύπου» κατά του volleynews.gr και που μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του σάιτ της ΕΣΠΑΑΑ.

Καλούμε την ΕΟΠΕ να καταδικάσει την ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΑ κατά του volleynews.gr και να απαντήσει στον κόσμο του βόλεϊ εάν ήταν ενήμερη για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ το Σάββατο 5/1 (όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΑ).

V.N.

 

Δεν φοβηθήκαμε τα σκυλιά, τους «ανώνυμους» της ΕΣΠΑΑΑ θα φοβηθούμε;

Ανώνυμο... Δελτίο Τύπου ΕΣΠΑΑΑ: Το volleynews.gr διχάζει το βόλεϊ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ