1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2019 15:06

Ανώνυμο... Δελτίο Τύπου ΕΣΠΑΑΑ: Το volleynews.gr διχάζει το βόλεϊ!

Πάνω που λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα η ΕΣΠΑΑΑ φροντίζει να μας διαψεύδει. Η ΕΣΠΑΑΑ λοιπόν αντί να ζητήσει συγγνώμη με την γκάφα της να διοργανώσει το κύπελλο της

την ώρα που στο Ρέντη γίνονταν η φιέστα πρόκρισης της Εθνικής ανδρών, με ανυπόγραφη επιστολή που μας έστειλε, μας απειλεί και μας συκοφαντεί επειδή αναδείξαμε το τεράστιο θεσμικό και οργανωτικό λάθος της.

Τηρούμε απόλυτα την δεοντολογία: Η απάντηση μας και η θέση μας έναντι της κατάπτυστης και ανώνυμης επιστολής που δεχτήκαμε θα γίνει σε νέα ανάρτηση που θα ακολουθήσει σε λίγα λεπτά.

 

Διαβάστε το μεγαλείο της ανώνυμης ΕΣΠΑΑΑ - απάντηση στο δημοσίευμα μας:

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/1/2019

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της ΕΣΠΑΑΑ στο από 6.1.19 δημοσίευμα του volleynews

«Θεωρήσαμε απαραίτητο να περάσουν κάποιες ημέρες, σεβόμενοι την προσπάθεια των Εθνικών μας συγκροτημάτων, για να τοποθετηθούμε στην άδικη και πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας των ανδρών στο Ρέντη το Σάββατο  5/1/19.

Βαρύγδουπος, υβριστικός και ύποπτος είναι ο τίτλος του άρθρου του έγκριτου δημοσιογράφου κου Ασημακόπουλου Κώστα «ΕΣΠΑΑΑ με σημαία Παναμά: To βόλεϊ γιόρταζε στου Ρέντη και έκαναν κύπελλο στην Κυψέλη!» στη ιστοσελίδα volleynews.gr σχετικά με τη διοργάνωση του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, την ημέρα του αγώνα της Εθνική Ομάδας ανδρών.

Η προσπάθεια του να δημιουργήσει δύο αντίπαλα στρατόπεδα ΕΟΠΕ-ΕΣΠΑΑΑ πέφτει στο κενό. Το βόλεϊ  είναι ΕΝΙΑΙΟ και ο κάθε αγώνας έχει την δική του αξία, αφού ο δημοσιογράφος λησμονεί και αποκρύπτει  μια μικρή λεπτομέρεια: Οι δύο αγώνες δεν συνέπιπταν γιατί είχαν χρονική διαφορά 3 ώρες, όπως ότι για το ορισμό του κυπέλλου υπήρχε ενημέρωση των αρμοδίων της Ε.Ο.ΠΕ., οπότε το επιχείρημα καταρρίπτεται. Αναρωτιόμαστε γιατί  πάνω σε αυτό χτίστηκε όλο το άρθρο, αφού δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στους δύο αγώνες και αμφισβήτησης των προτεραιοτήτων και γι΄ αυτό ο αγώνας της  Εθνικής προηγείτο  του αγώνα της Ένωσης. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΣΠΑΑΑ έχουν  αποδείξει έμπρακτα κατά την πολυετή ενασχόληση τους με το άθλημα της Πετοσφαίρισης, την ανιδιοτελή τους αγάπη, για αυτό και δεν επιτρέπουν να τους καταλογίζονται κίνητρα, που δεν συνάδουν με την πρακτική τους στο χώρο. Οι συγκεκριμένοι  αθηναίοι παράγοντες  από όταν ανέλαβαν τη διοίκηση της ΕΣΠΑΑΑ κατόρθωσαν να την αναδείξουν, ως την Ένωση, με την μεγαλύτερη αθλητική δραστηριότητα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν κατορθώσει να μετατρέψουν τα τελικά των πρωταθλημάτων της σε γιορτή του αθλήματος με την διοργάνωση των αγώνων σε ασφυκτικά γεμάτα γήπεδα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν νέους παράγοντες στο χώρο και αξιοποίησαν νέους προπονητές και διαιτητές.

Δεν ξέρουμε εάν ο συντάκτης του άρθρου γνωρίζει το νόημα της φράσης «με σημαία Παναμά». Σημαίνει λοιπόν, έλλειψή Εθνική συνείδησης, ιδιοτέλεια, εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων. Μάλλον ο τίτλος είχε σκοπό να εντυπωσιάσει και να προκαλέσει την ανάγνωση του άρθρου. Οι χαρακτηρισμοί των παραγόντων ως ακατάλληλοι και επικίνδυνοι είναι απαράδεκτοι.

Μη ξεχνά ο έγκριτος δημοσιογράφος συντάκτης του διχαστικού άρθρου, πως αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες δεν θα υπήρχε χώρος για να ασκήσει το επάγγελμα από το οποίο βιοπορίζεται. Μάλλον έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του. Για όσους γνωρίζουν η προσπάθεια του να διχάσει το βόλεϊ, το οποίο θα επαναλάβουμε είναι ΕΝΙΑΙΟ πέφτει στο κενό.

Η έμπρακτη αγάπη μας για τις Εθνικές Ομάδες είναι διαχρονική και αναμφισβήτητη. Επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματος  τον παραδίνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης του αθλήματος μας».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ