1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2019 15:31

Ο Σέρβος Ντούσαν Λοπάρ νέος κεντρικός στην Κηφισιά

Ο Ντούσαν Λοπάρ (Dusan Lopar) είναι ο νέος κεντρικός της Κηφισιάς. Ο 28χρονος Σέρβος διεθνής θα είναι ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου Ρενάντο Ντε Ολιβέιρα στο κέντρο της ομάδας του Νίκου Ζαλμά, στη προσπάθειά τους για παραμονή στη Volley League.
Τη περσινή σεζόν, ο Ντούσαν Λοπάρ ήταν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στη Νασό. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Νόβι Παζάρ και Παρτιζάν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς τόνισε: « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Volley League με τα χρώματα της Κηφισιάς. Ξέρω ότι στον πρώτο γύρο δεν κάναμε την επιθυμητή πορεία στο πρωτάθλημα . Ανυπομονώ για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από αυτό με την Κομοτηνή το Σάββατο.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η Κηφισιά να ανακάμψει βαθμολογικά και να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι να αγωνιστεί στα play off της Volley League».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ