1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2018 19:07

Λιάνα Βάθη: «Περίεργο να παίζω με αντίπαλο την ΑΕΚ»

Μετά την ήττα του Ηρακλή Κηφισιάς από την ΑΕΚ με 3-0 σετ, για την 10η αγωνιστική της Pre League, η δανεική παίκτρια του Ηρακλή, από την «Ένωση» Λιάνα Βάθη μίλησε στο Volleynews.gr για τον αγώνα, για την εμπειρία της ως αντίπαλη της ΑΕΚ, ενώ έδωσε και μια ευχή για τους στόχους της για το νέο έτος.

 

Αναλυτικά είπε:

«Θεωρώ πως ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αφήσαμε πάρα πολύ εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στα άλλα δυο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Από κει και πέρα το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα μου που έπαιζα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ήταν περίεργο για μένα, υπήρχαν πολλές αναμνήσεις από την φανέλα που φορούσα τα τελευταία 9 χρόνια και ξαφνικά την έβλεπα αντίπαλη μου. Όπως είναι λογικό όμως, κατά την διάρκεια του ματς, έβρισκα ρυθμό και έδινα τα πάντα για την ομάδα στην οποία είμαι φέτος και προσπαθούσα να αντιμετωπίσω όλο αυτό, όσο καλύτερα γινόταν, με αξιοπρέπεια προς την ομάδα στην οποία ανήκει το δελτίο μου».

Η ευχή της για το νέο έτος ήταν: «Καταρχάς για το νέο έτος, θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε υγιείς. Επίσης, εύχομαι να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, όλες μας, σε όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να βγούμε από την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Προσωπικά, θέλω στον δεύτερο γύρο να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και πολλές χαρές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ