1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2018 18:48

Επίδειξη δύναμης του Ροδίων Αθλησις, νίκησε 3-0 τον Φοίβο

Επίδειξη δύναμης έκανε το Ροδίων Άθλησις, το οποίο κέρδισε άνετα (3-0 σετ) τον ουραγό και χωρίς νίκη Φοίβο Μελισσίων, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 7ης αγωνιστικής και κατά συνέπεια του α’ γύρου στον 1ο υποόμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας.

 

 Οι Ροδίτες εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα του Ο.Φ.Η. από τον Πανιώνιο και πλέον η πρωτιά στην κανονική περίοδο θα κριθεί στο ντέρμπι του β’ γύρου στο «Ροδίων Παιδεία».

Το Ροδίων Άθλησις ξεκίνησε με βασικούς ακραίους τους Παππά και Οικονόμου και έδειξε ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια. Ο Σαρικεϊσογλου δεν έπαιξε καθόλου και ο Μαυροβουνιώτης αγωνίστηκε μόνο στο 3ο σετ, με τους Ροδίτες να παίρνουν την εύκολη νίκη, ενώ ο Σπύρος Γκολίτσης έκανε πολλές δοκιμές. Κέρδος της σημερινής αναμέτρησης ήταν και η συμμετοχή του νεαρού κεντρικού Καφαντάρη στην θέση του Ποτολίδη.

Διαιτητές: Μενεσλής- Σταματίου

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-20

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Γκολίτσης) Σακόγλου, Παπάς, Ηλίας, Προδρομίδης, Οικονόμου, Ποτολίδης, (λ) Αρβανίτης / Μάκρης, Καφαντάρης, Μαυροβουνιώτης

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Μονδέλος): Αμαριανάκης, Μπέλος, Αριστόπουλος, Χριστοφίδης, Ψαρράς, Ρεμούνδος, (λ) Χαλκούσης / Αγγελίτσης, Σιημητράς.

Πηγή: 12sports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ