1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 16:31

Μανιάτης και Μπαΐλης: «Στόχος της Πολιτείας η άνοδος»

Μετά από 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα ο... αειθαλής Μίμης Μπαΐλης συνεχίζει να υπηρετεί το ανδρικό βόλεϊ και να βρίσκεται στον πάγκο του Α.Ο.Πολιτείας για 23 χρόνια.

 

Η ομάδα του γνώρισε την ήττα στην Κερατέα με 3-1 σετ και υποχώρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ και μαζί με τον διαγώνιο της ομάδας Νίκο Μανιάτη μίλησαν για την προσπάθεια που γίνεται την εφετινή σεζόν αλλά και τον αγώνα στην Κερατέα:

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Πολιτείας Νίκος Μανιάτης είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας μέχρι τώρα. Χάσαμε από την Κερατέα τώρα, πολύ καλή ομάδα. Οι ακραίοι της έπαιξαν φανταστικά και ειδικά ο Δαλέκος. Προσπαθήσαμε, αλλά μας δυσκόλεψε και η μπάλα Molten, είναι διαφορετική. Στόχος φέτος είναι η τετράδα και να πάμε πλέι οφ».

Ο προπονητής Μίμης Μπαλής (ΑΟ Πολιτεία) είπε:

«Ηταν μία κακή ημέρα για εμάς. Όλα ξεκίνησαν από την υποδοχή και εκεί τελείωσαν. Μας προβλημάτισε η μπάλα πολύ, ακόμα και το λίμπερο που είναι από τους καλούς της κατηγορίας, δέχθηκε 20 πόντους. Στο δεύτερο σετ κρατήσαμε την υποδοχή και το πήραμε εύκολα.  Η Κερατέα έχει πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες αλλά βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα. Είχαμε και άρρωστο έναν κεντρικό και μας προβλημάτισε και η μπάλα (σ.σ.Μolten). Προηγηθήκαμε 24-22 ».

 

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ