1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 02:44

Πρι Λιγκ: Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Λαμία, νέα αρχή για ΑΕΚ

Σε δύο δόσεις θα γίνει η 10η αγωνιστική της Πρι Λιγκ με τους πρωτοπόρους να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στις 16.00 στην δυνατή έδρα του Κορυδαλλού, κόντρα στην Άρτεμις που βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τρεις σερί νίκες και θέλει το διπλό για να διευρύνει το αήττητο σερί του και να διατηρήσει το προβάδισμα κορυφής με δύο πόντους που έχει από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

  Επανεκκίνηση στην ΑΕΚ με νέο προπονητή τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη στην θέση της Ελένης Μεμετζή, μετά την ήττα με 3-0 από τις «πράσινες», που την έφερε στην τέταρτη θέση. Οι «κιτρινόμαυρες» υποδέχονται με άλλη ψυχολογία τα Βριλήσσια που προέρχονται από τρία σερί ματς 3-2 και μαζεύουν πόντους για την σωτηρία τους.  

Το πρώτο μισό της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την εντός έδρας αναμέτρηση της Μεσσαρά που παλεύει για την παραμονή της, κόντρα στην τρίτη και πολύ δυνατή εκτός έδρας Λαμία που είναι από τα φαβορί ανόδου.  

Την Κυριακή ο δεύτερος ΠΑΟ με την ψυχολογία στα ύψη από την κομβική επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ και  συνολικά με επτά νίκες σερί, αγωνίζεται στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στην δεύτερη θέση και σε επαφή με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη η αποστολή των γηπεδούχων είναι αρκετά δύσκολη κάντρα στην ομάδα του Καμπερίδη, αφου εχουν ένα μεγάλο αρνητικό σερί έξι ηττών που τους εχει φέρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.Στον πάγκο του Σίτι επιστρέφει και πάλι η προπονήτρια της ομάδας, Αγγελική Αντωνιάδη, αφου εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που της εχει επιβάλλει η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ.

Ντέρμπι παραμονής στην Θεσσαλονίκη με την γηπεδούχο ΧΑΝΘ να υποδέχεται τον ασταθή Πανιώνιο. Η ομάδα της Χριστιανικής Αδελφότητας, στοχεύει στην τρίτη σερί της νίκη που θα ισοδυναμεί με άλμα παραμονής ενώ από την άλλη οι «κυανέρυθρες» που αγωνίζονται καλύτερα εκτός έδρας θα παλέψουν για βαθμό ή βαθμούς.

 Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στο Ζηρίνειο με το ιστορικό τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΖΑΟΝ και τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς. Οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο θα μονομαχήσουν με διαφορετικούς στόχους.

Ο τυπικά γηπεδούχος και πέμπτος ΖΑΟΝ θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον γειτονικό Ηρακλή που ακόμη δεν εχει γευτεί την χαρα της νίκης και βρίσκεται στην τεευταία θέση της βαθμολογίας.

.Pre League - 9η αγωνιστική

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Μοιρών 16.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Καραπουλάκης, Αμαργιανιτάκης, Γραμματεία: Καλεμάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης.

Κορυδαλλού 16.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Μεταξά, Χαμπιλού, Γραμματεία: Μητρούση, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Διαμαντής, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Δενδή, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Γραμαμτεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Καραγιάννης.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - ΓΣΚ Ηρακλής
Διαιτητές: Βελώνης, Βλάχος, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ