1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2018 22:23

Μανώλης Αποστολογιωργάκης: «Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ, πάμε για την άνοδο»

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ηλυσιακού και νίκησε στον τελικό ανόδου της Pre League την Ένωση, παίρνοντας το εισιτήριο για τη Volleyleague Γυναικών. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται πλέον να οδηγήσει τις «κιτρινόμαυρες» στη μεγάλη κατηγορία και με δηλώσεις του στο volleynews.gr μίλησε για το νέο ξεκίνημα του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση της ΑΕΚ .Ηρθα σε μία τεράστια ομάδα που μόνος στόχος είναι να ανέβουμε κατηγορία. Παίζοντας καλό και ελκυστικό βόλεϊ θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο, ικανοποιώντας τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι δίπλα στο τμήμα».

Ντεμπούτο στον πάγκο της Ένωσης θα κάνει το Σάββατο κόντρα στον ΦΟ Βριλησσίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Όλα τα παιχνίδια θέλουν την προσοχή τους. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ