1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2018 00:27

Μαντλέιν Μοντάνιο: «Καληνύχτα!»

Με δημοσίευση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κολομβιανή διαγώνια του Άρη Μαντλέιν Μοντάνιο, ξεσπάει κατά των διαιτητών με αφορμή τα όσα έγιναν απόψε στη Νάξο και στον αγώνα που σφύριξαν ο Τάσος Μενεσλής και η Ειρήνη Μουλά.

 

«Οι διαιτητές αισθάνονται την ανάγκη για εξουσία και νιώθουν ότι έχουν την δύναμη να είναι πάνω από τους κανόνες» τονίζει μεταξύ άλλων και παράλληλα μιλάει με σκληρά λόγια για την διαιτησία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν με τα φώτα στο 12-14 του 4ου σετ, αλλά και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της Νάξου προς τις νεαρές αθλήτριες του Άρη.

«Δύο φορές στην καριέρα μου έχω δεχθεί κίτρινη κάρτα. Και οι δύο φορές ήταν όταν είχαν γίνει πολλά λάθη και δεν υπήρχε fair play από τους διαιτητές. Μετά από επτά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι λυπηρό για εμένα να πω, πως, μόνο σε έναν αγώνα και αυτό στο πρώτο που έδωσα, υπήρχε fair play και οι διαιτητές έδωσαν δίκαιες αποφάσεις. Φαίνεται πως η πλειοψηφία των διαιτητών αισθάνονται την ανάγκη για εξουσία και νιώθουν ότι έχουν την δύναμη να είναι πάνω από τους κανόνες και να μην δείχνουν σεβασμό προς τον αθλητή όταν του απευθύνουν τον λόγο. Η συμπεριφορά μου κόντρα στην αντίπαλο μου μετά το μπλοκ που έκαναν (ούρλιαξα με το βλέμμα στο αντίπαλο τερρέν) δεν ήταν τίποτα προσωπικό αλλά η αγανάκτηση μου για όλα όσα έχουν γίνει. Με αφορμή αυτή τη φάση, ο διαιτητής με τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, αφού είχα επισημάνει τα λάθη του. Όπως και στο παιχνίδι με την Κόρινθο, σε κάποιο σημείο ήθελα να βγω από το γήπεδο. Δεν μπορείς να κάνεις 10 λάθη σε δύο σετ. Και σήμερα κόντρα στον Πανναξιακό δεν μπορείς να κοιτάς αντίθετα από την μπάλα και να ευνοείς κάποιες ομάδες. Έτσι, δείχνεις έλλειψη σεβασμού προς την μία ομάδα και υποτιμάς την προσπάθεια που κάνει για να νικήσει το παιχνίδι. Εμείς οι αθλητές δεν χρειαζόμαστε την βοήθειά σας, γι'αυτό και προπονούμαστε. Οι διαιτητές είναι στο γήπεδο για να επιβλέπουν ότι όλα γίνονται με τους κανονισμούς που υπάρχουν. Θα δεκτώ όσες κίτρινες κάρτες χρειαστούν για να δω τα παιχνίδια να παίζονται από τους διαιτητές όπως θα έπρεπε να γίνει.

Καληνύχτα!

ΥΓ1. Δεν έχω λόγια να σχολιάσω το γεγονός ότι έσβησαν τα φώτα για να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού.

ΥΓ2. Δεν μπορώ να σχολιάσω για τους ανθρώπους στο γήπεδο που προσέβαλαν 16χρονες αθλήτριες... Αν έρχεσαι στο γήπεδο για να προσβάλεις τους αθλητές, μην έρθεις καθόλου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ