1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2018 21:55

Φερνάντο Μουνιόθ: «Διορθώσαμε κάποια στοιχεία και πήραμε την πρόκριση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά το τέλος του αγώνα, τα εξής:

«Όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Ρέντη, ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας εκτός έδρας. Ξέρω το γήπεδο και τους παίκτες της Λευκορωσίας και στην έδρα τους η απόδοση τους είναι πάντα πιο καλή από ότι όταν παίζουν εκτός έδρας. Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι αλλά συγκεντρωθήκαμε, παίξαμε καλά από το τρίτο σετ και μετά, διορθώσαμε κάποια τεχνικά στοιχεία και το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά».

«Τα δώσαμε όλα μετά το 1-0»

Ο Ολλανδός ακραίος του Ολυμπιακού, Γερούν Ραούβερντικ, δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως περιμέναμε. Η Σαχτιόρ έπαιξε καλύτερα από ότι στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη. Μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, πήρε το πρώτο σετ αλλά εμείς συνεχίσαμε να τα δίνουμε όλα, συγκεντρωμένοι, πήραμε τα δυο σετ που χρειαζόμασταν και τη νίκη. Είμαστε στους 16 του CEV Cup και συνεχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ