Εκτυπώστε τη σελίδα
05-12-2018 11:01

Τέλος το όνειρο του «Τhe Voice» για την Ασπασία Βοτσίδη

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε πριν λίγες μέρες, από το τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ «Τhe Voice», η Ασπασία Βοτσίδη. Η ταλαντούχα ακραία της Νέας Μάκρης, απέδειξε ότι εκτός από δυνατά καρφιά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, , ξέρει να «παίζει» μοναδικά και στο χώρο του τραγουδιού.

Η νεαρή παίκτρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την σπουδαία φωνή αλλά και την όμορφη εμφάνιση της, αρχικά στην φάση των οντισιόν με το τραγούδι «Skinny Love» όπου υποχρέωσε τους διάσημους κριτές του σόου να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να κοντραριστούν για το ποιος θα μπορέσει να την εντάξει στην ομάδα του.

Τελικά η πανέμορφη Ασπασία που έχει σπουδάσει από μικρή την μουσική και την οποία λατρεύει μαζί με το βόλεϊ, επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, στην συνέχεια της διαδρομής πήρε «μεταγραφή» για την αντίστοιχη του Κώστα Μαραβέγια και αποκλείστηκε μετά από μεγάλη μάχη, στην φάση των Knock out, κάνοντας περήφανη πρώτα την οικογένεια της και κατόπιν τις συμπαίκτριες και τον προπονητή της πρωτοπόρου Νέας Μάκρης, Γιάννη Φάκα.

Πάρτε μια γεύση από το πλούσιο ταλέντο της Ασπασίας με το «Skinny Love « όπου «μάγεψε» κοινό και κριτές:

Media

Σχετικά άρθρα