1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2018 22:16

Για την ανατροπή στη... γεμάτη Μίκρα ο Άρης

Με την δύσκολη αποστολή να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα στην Βουλγαρία, ο Άρης υποδέχεται την Μπερόε Ζαγκόρα στη Μίκρα στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ (4/12, 20.30).

Στον πρώτο αγώνα στη γειτονική χώρα, οι «κιτρινόμαυρες» αν και πάλεψαν το παιχνίδι γνώρισαν την ήττα, στο ντεμπούτο του Τάκη Φλώρου στον πάγκο. Ο Άρης χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να κατακτήσει το χρυσό σετ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Μπερόε Ζαγκόρα θα προκριθεί. Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στοχεύουν στην σπουδαία ανατροπή, με την βοήθεια και του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό της Μίκρας.

Επειδή η αναμέτρηση στη Βουλγαρία ήταν την Πέμπτη 29/11 και ο αγώνας με τους Μακεδόνες για την 7η αγωνιστική αναβλήθηκε. Το ίδιο συνέβη και για την Μπερόε Ζαγκόρα που δεν αγωνίστηκε το σαββατοκύριακο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Ιλάμι Σενιούρτ και ο Κροάτης Μπόγιαν Μπρλας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ