1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2018 01:02

«Βράζει» ο Αίαντας με δικαστή: Αυτός είναι ο πανηγυρισμός του Ζωλoσταθιάδη που τιμωρήθηκε με 20 μέρες! (video)

«Η δικαιοσύνη είναι τυφλή» λέει ο λαός αλλά μόνο που στην περίπτωση του αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ δεν τίθεται μόνο ζήτημα... όρασης αλλά ελέγχου και των πέντε αισθήσεων. Για άλλη μία φορά η δικαστής που έχει επιφορτιστεί με το έργο της απονομής αθλητικής δικαιοσύνης στο ελληνικό βόλεϊ προκαλεί ερωτηματικά για τον χρόνο που λαμβάνει αποφάσεις αλλά και το μέγεθος των ποινών.

Πρόσφατη είναι η περίπωση της επιβολής ποινών σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για επεισόδια των οπαδών τους σε διαφορετικό σημείο που βρίσκονταν σε εξέλιξη αγώνας του Παναθηναϊκού με τον... Εθνικό. Ολα αυτά πριν από 8 μήνες με τους «ερυθρόλευκους» να δικαιώνονται στο ΑΣΕΑΔ και τους «πράσινους» να εκτίουν την ποινή τους. Τώρα ήρθε η ποινή στον Άρη για επεισόδια των οπαδών του 7 μήνες πριν (!) στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18 κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Αυτή η απόφαση βγήκε μαζί με την 20ημερη ποινή που επιβλήθηκε στον Ηλία Ζωλoσταθιάδη για «προκλητικό πανηγυρισμό» μετά τη νίκη της ομάδας του, του Αίαντα Ευόσμου με τον Γ.Σ.Ηλιούπολης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Volley League.

Μάλιστα η ποινή επιβλήθηκε μετά από συμπληρωματική εκθεση του παρατηρητή Πέρρου (στο φύλλο αγώνα η Ειρήνη Μουλά και η Μεταξά δεν είχαν γράψει κάτι) προκαλώντας την αντίδραση του Αίαντα Ευόσμου που ετοιμάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση.

Το volleynews.gr εξασφάλισε το βίντεο του τελευταίου πόντου με τον πανηγυρισμό του Ζωλασταθιάδη. Tα σχόλια δικά σας.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ