1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 21:04

Με φόρα απο την Ευρώπη ο ΑΟ Θήρας, χωρίς άγχος ο Ηλυσιακός

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα αναζητεί στα Ιλίσια ο ΑΟ Θήρας (21/11, 18.00) με αντίπαλο τον μαχητικό Ηλυσιακό.

Η ομάδα της Σαντορίνης με καλή ψυχολογία από την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup για πρώτη φορά και πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ, στοχεύει στο τρίποντο που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή και θα διατηρήσει την απόσταση των τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανναξιακό.

Από την άλλη πλευρά οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην έβδομη θέση και έχουν στόχο την παραμονή, χωρίς άγχος, θέλουν να κοιτάξουν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο τους και να πάρουν ότι μπορούν βαθμολογικά. Η λίμπερο, Ελευθερία Μανιατογιάννη, ξεπέρασε το διάστρεμμα που την ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του προπονητή Μανώλη Αποστολογιωργάκη.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Η Σαντορίνη είναι δυνατή ομάδα και έχει καλή ψυχολογία μετά τη πρόκρισή της στην Ευρώπη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς, χωρίς λάθη για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

 Volleyleague Γυναικών - 5η αγωνιστική

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

*Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μεταφέρθηκε για τις 5/12, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ