1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 18:52

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στους Μακεδόνες η Ηλιούπολη

Τους Μακεδόνες Αξιού υποδέχεται στην Ηλιούπολη ο τοπικός ΓΣ, για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών (21/11, 18.00).
Η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη μετά από 4 παιχνίδια έχει δύο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ στην Ηλιούπολη μετράει δύο ήττες στο τάι μπρέικ. Το Σάββατο που μας πέρασε επικράτησε με 3-0 σετ της Κορίνθου. Από νίκη προέρχεται και οι Μακεδόνες που πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το 3-2 επί του Μαρκόπουλου στα Κύμινα.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, γνωρίζουμε πως η Ηλιούπολη είναι πολύ καλή ομάδα, την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε».

Volleyleague Γυναικών - 5η αγωνιστική

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

*Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μεταφέρθηκε για τις 5/12, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ