1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2018 17:55

Τα 23α γενέθλια της Σπανού στο Bread Factory

Την τιμητική της είχε η Άννα Σπανού χθες βράδυ στην ομάδα της Ηλιούπολης. Ηταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της στην Κόρινθο με 3-0 σετ και μετά το τέλος του αγώνα όταν χορηγός της ομάδας παραχώρησε δείπνο σε όλη την ομάδα που επέστρεψε στην Αθήνα γιορτάστηκαν τα γενέθλια της.
Το ραντεβού ήταν στο κατάστημα του Βread Factory στο Περιστέρι παρουσία και του Ηλία Πετρόπουλου και όλου του σταφ της ομάδας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μια μεγάλη τούρτα έκανε την εμφάνιση της και η Σπανού έσβησε τα 23 κεράκια των γενεθλίων του που είναι σήμερα 18 Νοεμβρίου. «Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη που είμαι μαζί σας στην ίδια ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία έκπληξη», είπε στην πρόποση της η Σπανού.

Σχετικά άρθρα

  • Γαλλία: Διακοπή πρωταθλημάτων με εξαιρέσεις, φινάλε για Ζουπάνη, Λιάγκη, Σπανού
    Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η Γαλλική ομοσπονδία βόλεϊ με την οποία γνωστοποίησε την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων της, πλην των επαγγελματικών κατηγοριών ανδρών και γυναικών που είναι διοργανώτρια η Ligue Nationale de Volley, όπως και των αντίστοιχων final-4 κυπέλλου.
  • Νίκη τετράδας για τον Πανναξιακό με Μίλεν και Ρουέντα
    Την τέταρτη σερί νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην έδρα του επί της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με όπλα το σερβίς και το μπλοκ επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΣΗ και με 18 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
  • Live streaming: Πανναξιακός-Ηλιούπολη ( 11/12, 19.00)
    Στις 19.00 ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Δείτε το παιχνίδι ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.
  • Σημαντικό βήμα παραμονής απο τον Πορφύρα
    Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.
  • Τρίτη σερί νίκη για την Θέτιδα με σούπερ Κωνσταντίνου
    Με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Θέτιδα νίκησε στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ την Ηλιούπολη και έφθασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές απο τις οποίες οι τελευταίες τρεις ειναι διαδοχικές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ