1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 19:07

«Μάχη» Μοντάνιο και Γκούτζι στη Πυλαία

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του Αίαντα Ευόσμου αναμένεται μαζί με αυτό του Πανναξιακού με τη Θήρα, να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague, με την «μονομαχία» της Μαντλέιν Μοντάνιο και της Μαρτίνα Γκουίτζι να ξεχωρίζει.
Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες σε Ρέντη και Σαντορίνη, δίνουν το πρώτο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν στο ΔΑΚ Πυλαίας. Μετά την ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΟ Θήρας, η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη προετοιμάστηκε χωρίς προβλήματα τραυματισμών για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίος στόχος είναι η νίκη και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Ο Αίαντας την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και όπως και πέρυσι, κατάφερε να του αποσπάσει σετ. Με εξαίρεση κάποιες ιώσεις που ταλαιπώρησαν την ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Αίαντας δεν έχει σοβαρότερα προβλήματα τραυματισμών.

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και περιμένουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αίας έδειξε με τον Ολυμπιακό καλά σημάδια, έχουμε δώσει και δύο φιλικά και ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα μετά το άτυχο παιχνίδι στη Σαντορίνη και να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να δείξουμε ότι με τη Σαντορίνη ήταν μία κακή παρένθεση».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Είναι το τρίτο παιχνίδι που δίνουν σε μία δύσκολη σειρά αγώνων. Ο Άρης πέρυσι έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος και είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το θετικό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ