Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2018 18:32

Οι πρωτοπόροι της Volleyleague «κοντράρονται» στη Νάξο

Το τοπικό ντέρμπι Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας είναι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος αναμετρούνται στο ΔΑΚ Νάξου, με τον νικητή του αγώνα να ανεβαίνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (10/11, 18.00 live streaming ΕΔΩ).

Η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με καθαρό σκορ από την έδρα των Μακεδόνων και με την βοήθεια και του κόσμου, στοχεύει στη τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός. Ο ΑΟ Θήρας, που έγραψε ιστορία την Τετάρτη 7/11 με την παρθενική του νίκη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχει αμφίβολη την συμμετοχή της Καναδής πασαδόρου, Μέγκαν Κιρ, η οποία δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που την ταλαιπωρεί.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός): «Είναι το τοπικό ντέρμπι των Κυκλάδων αλλά και του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας. Με τη Σαντορίνη έχουμε παρόμοιους στόχους και πιστεύω πως ο νικητής θα είναι αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να θαυμάσει την ομάδα μας που είναι στη πρώτη θέση, αλλά και της Σαντορίνης που είναι ομάδα των Κυκλάδων. Πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος που δύο νησιώτικες ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Πάντα πάμε να παίξουμε με αυτή την λογική για να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς του αγώνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Παίξει δεν παίξει η Μέγκαν Κιρ, πρέπει εμείς να δείξουμε την ποιότητά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ρόστερ μας και μόνο έτσι μπορείς να μεγαλώσεις ως ομάδα».

*Η φωτογραφία είναι από την μεταξύ τους αναμέτρηση τη σεζόν 2017-18.