1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2018 22:20

Ο Καραμπέτσος ζήτησε την σύλληψη του Σκιαδά!

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε μετά το τέλος του ντέρμπι στην Κυψέλη ο πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας άρσεως βαρών σε βάρος του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου ο οποίος μαζί με τον Τάκη Καβαλιεράκη και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Πριν την έναρξη του ματς ο Σκιαδάς είχε χαιρέτησε τον Καραμπέτσο, μίλησαν για λίγο σε προσωπικό επίπεδο και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ υπήρχε η ένταση από το λάθος του Νώντα Γεροθόδωρου και των συνεργατών του ο Σκιαδάς στράφηκε προς τον Καραμπέτσο και σε έντονο ύφος του είπε: «Στήσατε τον αγώνα»!


Ο Καραμπέτσος και ως παλιός διαιτητής είχε ήδη δυσαρεστηθεί από τις επιδόσεις των διαιτητών και μόλις άκουσε τον Σκιαδά κινήθηκε προς το μέρος του και ζήτησε την σύλληψη του. Ο Καβαλιεράκης και ο Χαλβατζής μπήκαν στη μέση, ο Καραμπέτσος φώναζε για την σύλληψη του. Ο Σκιαδάς χάθηκε στο πλήθος και έφυγε γρήγορα πριν γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ