1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2018 21:34

Μουνιόθ: «Καλό να ξεκινάς με νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Είναι καλό να ξεκινάς με αυτό τον τρόπο στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σε τακτικούς τομείς για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάει στο τάι μπρέικ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί στη διάρκεια της σεζόν θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις σε αρκετά γήπεδα».

Ανδρέας Φράγκος: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ανδρέας Φράγκος είπε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ μαχητικός και πάρα πολύ καλός σε πολλά σημεία του αγώνα. Εμείς είχαμε καλό ρυθμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαχειριστούμε πολλά σημεία και ο Παναθηναϊκός να γίνει ακόμα πιο μαχητικός. Το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με δυο χρόνια πριν. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε καλά όμως και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να φανεί η δουλειά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ