1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2018 13:34

Κόρινθος: Αισιοδοξία για την επιστροφή της Βακάλογλου

Την αισιοδοξία ότι θα προλάβει την πρεμιέρα της Volleyleague γυναικών κόντρα στον Πανναξιακό (27-28/10), η Βακάλογλου, εξέφρασε η διοίκηση της Κορίνθου.

Η πασαδόρος της Πελοποννησιακής ομάδας, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στα γήπεδα μετά το κάταγμα που υπέστη στο χέρι, ενώ το δελτίο Τύπου του συλλόγου επισημαίνει για την πορεία της υγείας της αθλήτριας:

«Eυχάριστα ήταν τα νέα από την τελευταία ιατρική εξέταση της κατάστασης υγείας της πασαδόρου του ΑΣΠ Κόρινθος, Ειρήνης Βακάλογλου, καθώς ο ιατρός του συλλόγου μας Ιωάννης Ντέρος, διαπίστωσε πως η ανάρρωση της αθλήτριας γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα καταφέρει να βρεθεί ξανά στις προπονήσεις, για να είναι έτοιμη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η Ειρήνη Βακάλογλου είχε υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα μήνα.Η οικογένεια του ΑΣΠ Κόρινθος της εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ